Eigenaar: Dhr. Robert Terpstra
E-mail: info@stacaravanterschelling.nl
Website: de-miranda.w.mytourist.cloud/nl
Telefoonnummer: +31657562752

Adresgegevens Chalet De Miranda:
Familiepark Terpstra
Noordlandweg 16
8891 HP Midsland Noord

Aankomst op Terschelling in West

Routebeschrijving:
U kunt makkelijk op de website: www.9292.nl uw route checken of de app downloaden voor openbaar vervoer.

Ook kunt u gemakkelijk gebruik maken van de navigatie app/website Google-Maps. Typ in de zoekfunctie: Chalet De Miranda. En u zult de exacte locatie vinden van de chalet.

Klik hier voor de locatie.

Route bus:
Vanaf de haven vertrekt er een bus naar Midsland Noord. (Sluit aan op elke bootaankomst) Vanaf uw uitstaphalte: Fietsenverhuur Zeelen gaat u de weg rechts in. Na zo’n 400/500 meter, bijna aan het einde van deze weg, vindt u aan de rechterkant Familiepark Terpstra.

Route auto/fiets:
Vanaf de boot gaat u rechtsaf, langs de kade en volgt u de Borden Midsland. Bij het bord Midsland-noord slaat u links af en volgt u deze borden. Als u al in Midsland bent rijdt/ fietst u langs de kerk en café onder de pannen het dorp weer uit richting het noorden. Bij fietsverhuur Zeelen, op de hoek, krijgt u een bordje met: Familiepark Terpstra. Hier moet u rechtsaf. Bijna aan het einde van deze weg ligt aan de rechterkant het park. U heeft daar parkeergelegenheid mocht u met de auto gekomen zijn. Bij de chalet is er plek voor de fietsen.

Aankomst Familiepark Terpstra.
De chalet bevindt zich op de achterste rij, welke evenwijdig loopt aan de weg van aankomst. Ook te vinden op de plattegrond: Direct aan het begin van het park: De Miranda nr 20. Familiepark Terpstra maakt geen gebruik van een receptie, maar mochten er dringende zaken zijn kunt u zeker bij de park eigenaar Jan Terpstra terecht. Voor meer info over de camping en alle voorzieningen kunt u kijken op: www.familiparkterpstra.nl 

Inchecken
U kunt vanaf 15.00 uur terecht in de chalet. Mocht u eerder aankomen op Terschelling dan 15.00 uur, dan kunt u gratis gebruik maken van het bagagehok wat gevestigd is op het familiepark. U kunt rechtstreeks naar de chalet waarvan de sleutel in een sleutelkluisje ligt, deze hangt aan de deurzijde van het bergingshokje. U ontvangt de sleutelcode in uw reserveringsbevestiging voor uw aankomstdatum. De sleutel van het bergingshokje hangt in de chalet zelf. Als u de chalet betreedt gelijk links bovenin aan een haakje. De park eigenaar heeft ook een exemplaar van de chalet mocht u de sleutel verliezen. 

  • Het is verboden om in de chalet te roken.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.

Standaard Linnenpakket 
Het linnenpakket ligt voor u klaar in de chalet en bestaat uit:

  • Bedlinnen
  • Handdoekenpakket: 1x washandje, 1x handdoek en 1x badhanddoek per persoon
  • Keukenpakket: 2x vaatdoek, 2x theedoek en 2x keukenhanddoek per boeking

Wilt u extra linnen tijdens uw verblijf, ga naar de website hier kunt u de extra linnen bestellen. Vul de accommodatie naam in (De Miranda) samen met de aankomstdatum en vertrekdatum, dan wordt dit toegevoegd aan uw linnenpakket. 

Bent u met 2 personen dan krijgt u alleen het linnengoed voor het tweepersoons bed. Slaapt u niet in dezelfde kamer maar apart van elkaar, laat dit dan weten aan de linnenverhuurder

Website: www.linnenverhuurterschelling.nl 
Contact: https://linnenverhuurterschelling.nl/contact/
Tel: +31615021532

Bij aankomst is er een starters pakket aanwezig met: Vuilniszak, pedaal emmerzak, vaatdoek, schuurspons, afwasborstel.

Informatiemap en gastenboek
Voor overige vragen en instructies ligt er in de chalet een informatiemap met de meest belangrijke informatie. Deze ligt bij aankomst op de eettafel samen met een gastenboek. Mochten er zaken zijn waar u niet tevreden over bent tijdens u aankomst in de chalet dan horen we dat graag van u. Mail of bel gerust.

Fietsen huren bij Fietsverhuur Zeelen in Midsland-Noord
Als u veel bagage heeft of onbekend bent op het eiland is makkelijk om eerst de bus te nemen richting het park, er staan 2 bussen bij elke bootaankomst, u kunt altijd even vragen bij de chauffeur of de bus naar Midsland-noord gaat. U stapt dan uit bij de halte genaamd: Fietsverhuur Zeelen. Vervolgens kunt u hier evt. fietsen huren, het verhuur zit een aantal honderd meter verwijderd van het park.

Fietsen huren bij Fietsverhuur Zeelen in West
Wilt u direct en onbezorgd van het eiland genieten of bent u nog te vroeg om in te checken kunt u de optie nemen om direct fietsen te huren bij fietsverhuur Zeelen in west. Zij zullen gratis u bagage vervoeren naar Familie Park Terpstra. De bagage vervoerders zullen uw bagage in het bagage hok neer leggen. 

Afval op het park
Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers op het terrein. Gelieve geen afval (tijdelijk) buiten de chalet te plaatsen. De wind en de vogels maken er snel een puinhoop van.

Indeling van De Miranda

Woonkamer:
Gaskachel, eettafel met 4 stoelen + kinderstoel(kinderstoel in berging), bank, fauteuil stoel, TV, Radio en WIFI (voor de WIFI code kijk in de informatiemap)

Open keuken:
Koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, waterkoker, volledige servies-set en bestek, 4-pits gasstel, en van alle kookgerei voorzien en schoonmaak-/afwasmiddelen

Slaapkamer 1:
Tweepersoonsbed met dekbed en kussens (deze is 1,40 meter breed), campingbedje(onder het bed) en opberg kasten.

Slaapkamer 2:
2x Eenpersoonsbed met dekbed en kussen (Deze zijn 75cm breed) 2x Opbergkast

Badkamer:
Douche, toilet en wastafel, spiegel.

Tuin met terras:
Terrasmeubilair, parasol houder, twee loungestoelen.

Bergingshokje:
Parasol, tuinkussens, droogmolen met knijpers, emmers met dweilstok en dweil, fietsen (Voor eigen gebruik), opbergkasten (eigen gebruik) kinderstoel.

Wasmachine en droger:
Op de camping kunt u tegen betaling gebruik maken van een wasmachine en droger. Deze kunt u vinden centraal gelegen op het park.

Uitchecken
Op de dag van uw vertrek dient u de chalet netjes, opgeruimd en veegschoon achter te laten. Het linnengoed in de desbetreffende tas deponeren. Graag verzoeken wij u de gaskachel op stand 1 laten staan, en de koelkast aan laten.

Vertrek:
Vóór 11.00 uur. Vergeet niet uw sleutels weer in het sleutelkastje te doen.

Schoonmaak
Tussen 11.00 uur en 15.00 uur wordt de chalet schoongemaakt en gecheckt.

Review
Laat u een berichtje achter in ons gastenboek of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/stacaravanmiranda/